Zenzusters is online!

Hersenstof is al even rustig. Mijn aandacht is het afgelopen half jaar gegaan naar een ander kindje van mij: http://www.zenzusters.nl.

Zenzusters is op dit moment eigenlijk een dure hobby, maar eentje waarmee ik hoop een veilige plek, een thuis te kunnen creëren waar de krachtige verbinding tussen vrouwen kan herstellen, opbloeien. De webshop is mijn creatieve uitlaatklep, de consulentes zijn dames die ik vertrouw. En met deze mooie, groeiende groep dames hoop ik de magie weer terug te brengen in het dagelijkse leven.

Zenzusters.nl is een (momenteel nog virtuele) magische plek waar onze zenzusters hun creaties, rituele ondersteuning, healingwerk, readings en andere spirituele diensten aanbieden waardoor jij weer heerlijk zen wordt. Kijk zelf maar even op http://www.zenzusters.nl en vergeet ook niet even een kijkje te nemen in de webshop. Zie je daar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s