Misty Blindfold 2020

Het was een mooie route vandaag; in het donker, dicht opgetrokken mist. Mijn hart maakte een sprongetje. Het heeft iets magisch om de wereld om je heen niet te zien. Blind een nieuw avontuur in te springen. De wereld een leeg canvas die gevuld kan worden met al die dromen die tot nu toe aan de binnenkant van mijn ogen bleven plakken. Misschien was mijn 2019 mascara net iets te plakkerig, of te zwaar zodat ik niet zo goed kon zien wat er voor mijn neus ontvouwde. Mijn playlist begint ‘Eyes wide shut’ te spelen. Ik brul mee op de toepasselijkheid van het moment. Een blinde reis, op weg naar een heerlijke rustige avond, maar onderweg een wild feest. Het is een prachtige metafoor om 2020 mee in te rijden. Blind het avontuur in, de wereld die ik nog mag vormen. Want in 2020 is ineens weer alles mogelijk.

Ik wens jullie een magistraal, fantastisch, avontuurlijk, liefdevol 2020 met alle ruimte voor ondeugende fratsen en bulderende lachbuien borrelend in je buik van je tenen tot je kruin! Mogen sommige dromen waarheid worden, maar bovenal: Geniet!

Alle liefs!

Janet

 

*Eyes wide shut, een song van Bukahara. Zoek ‘m op Spotify!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s