Hooked

De wereld is hoekig
Nee, absoluut niet rond
Want een hoekje is veilig
Dat is waar zij zich bevond

De wereld is hoekig
Haar randen gescherpt
Door boze tongen
Gelikt, onderwerpt

De wereld is hoekig
Misschien zelf wel plat
Dus ze hoopte vurig
Dat men haar in het hoekje vergat

De wereld is hoekig
En scherp bovendien
Dus vluchtte ze weg
In een hoek, ongezien

De wereld is hoekig
Nee, absoluut niet rond
Laat haar maar zitten
In een hoekje op de grond

*damn, ik heb het gevoel dat ik hierbij een disclaimer moet geven dat t echt wel goed met mij gaat. En ikzelf me echt niet in een hoekje bevind. Ik heb haar zachte rondingen allang al ondervonden en dompel mij daar in alle liefde in onder. Maar dit is niet voor iedereen het geval. Soms overrompeld de schijnbare oneerlijkheid van het leven ons. Boze tongen die je naar beneden halen terwijl je het leven zo open tegemoet leek te gaan. Blijf. Wie. Je. Bent. Dat is de uitdaging die je tegemoet komt. Rouw erom, maar blijf niet hangen in je gekwetstheid. Het is het leven dat je mag omarmen, mag leven, trek er je levensles uit, sluit het af en ga door. Als je ziet wie je bent, hoe mooi je bent, is er alles om voor te leven. Leer je eigen waarde en zie hoe die haar hoeken verzacht en de wereld rond maakt. Zo rond als een moederschoot, verzachtend, liefhebbend. Laat het leven je omarmen, ze heeft je zoveel te geven als je het toelaat. Ook jij mag ontvangen. Adem in, adem uit, en ontvang. Want iedereen is liefde waard. ❤️

In liefde gegeven,

Je trouwe bosnymph 😁😇

Meer lezen? Ga naar www.hersenstof.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s