U vraagt, wij draaien

Ik ben een romantische ziel die droomt van intense relaties. Zo een dat de liefde van je leven onder je slaapkamerraam staat en je naam roept.

Ik lag nog heerlijk na te snoozen vanmorgen. Een soort van slapen, maar vanaf een uur of 7 niet meer in diepte gevat. (De zon schijnt ook kneiterhard mijn slaapkamer binnen dus echte slaap is ook niet meer mogelijk met dit weer). Mijn ziel leefde zich uit ergens in een mooi droomland. Een plotselinge stem ergens in de verte haalde mij uit deze lichte slaap:

“Tantèèè Jèèènnèèèt”

Bij het openen van de deur verblinde het sterkste zonnestraaltje mij. Stralende ogen en een brede glimlach renden naar binnen. “Hoi Tante Jennet!”

“Goodmorning Sunshine” ❤️

Tsja, zo kun je het ook lezen, Universum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s