Serenades

De serenade trok als een soort gefluit aan me voorbij, zo snel als dat het voertuig voorbij flitste. Ik vond het jammer. Jammer dat ik de woorden van deze lofzang niet had kunnen opvangen. Welke van mijn prestaties zouden zij in dichtvorm hebben willen prijzen? Welke kleuren van mijn karakter werden toegezongen?

Over de woorden fantaserend liep ik door naar de auto. Niets zo fijn als de waardering van anderen. Mijn hele bestaan is tenslotte gebouwd om de goedkeuring van een ander. Ik bedoel; zou ik zonder mening van een ander uberhaupt wel bestaan?

“They think, therefore I am”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s